Zoeken

Sluit zoeken

Ja, ik meld mij aan bij de vrijwilligerspoule van DDW en kom op de reservelijst voor DDW 2022. Inmiddels zijn alle diensten ingevuld, als er iets vrij komt laten we het je weten.

Beste vrijwilliger!

 

Op dit moment is er een wachtlijst op diensten bij Dutch Design Week, hier kan je je nog steeds voor inschrijven als vrijwilliger via onderstaand formulier. Helaas weten we niet zeker of er nog een plek vrij is in het rooster. Wanneer je je aanmeld, nemen we contact met je op wanneer er plek vrij komt. Bij locatie TAC (Temporary Art Centre) zijn er nog vrijwilligers nodig. Dus, wil je nog een steentje bijdragen aan DDW, dan kan dit! We verwijzen je dan graag door naar: info@tac.nu

 

Lieve groetjes,

 

Team DDW

Maak een keuze
36
72
72
36

Administratieve gegevens

Je geboortedatum gebruiken we om de hoogte van je vrijwilligersvergoeding te bepalen.

34
229
9
229
Maak een selectie

DDW zoekt ieder jaar ook een groep Taxi Chauffeurs die de MINI design rides besturen. Heb jij je rijbewijs 4 jaar of langer? En ben je een verantwoordelijke bestuurder? Geef dan hier aan of je daarin interesse hebt.

Maak een keuze

Hoeveel dagen verwacht je te komen werken tijdens de DDW ? Je kan straks zelf je rooster samenstellen. Deze vraag is ter indicatie.

Maak een selectie

Zijn er dieetwensen waarmee we rekening moeten houden?

450