Zoeken

Sluit zoeken
Living and working from home

(Archief) (Tilt / Switch / Flip)

Een collectie van drie essentiële producten om in dezelfde ruimte te werken en te ontspannen

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Tilt-Switch-Flip Office

Een collectie van drie essentiële producten om te werken en te ontspannen in dezelfde ruimte met hetzelfde product. Door letterlijk een bureau, kruk of lamp te kantelen, bent u in een mum van tijd thuis en geniet u van het huiselijke welzijn . En de volgende ochtend bent u in een oogwenk weer op kan

(Tilt / Switch / Flip), de essentiële producten voor werken en ontspannen.

Tilt | Studio Pesi x Studio Jeroen van Veluw

Beide ontwerpers werken aan het combineren van emotie met het industriële productieproces. Zij brengen dit onderwerp terug in een collectie industrieel geproduceerde ontwerpen die de overgang tussen werk en privé in één en dezelfde ruimte bevorderen.

De toenemende wereldbevolking, het groeiende aantal eenpersoonshuishoudens en het tekort aan woon- en werkruimtes. Dit zijn de redenen waarom de ontwerpers 'Tilt' creëerden, Tilt is een collectie van drie essentiële producten die het mogelijk maken om in een en dezelfde ruimte makkelijk te kunnen schakelen tussen werk en ontspanning. Door een bureau, kruk of lamp letterlijk te kantelen, ben je in een handomdraai thuis en geniet je van huiselijk welzijn. De volgende ochtend ben je in een oogwenk weer terug op kantoor.

Tilt maakt een eenvoudige, intuïtieve en flexibele manier van werken en ontspannen thuis mogelijk, door het meubilair fysiek om te bouwen tot een kantoor en op dezelfde manier tot een privéruimte.

Tilt-Switch-Flip Private

Tilt-Switch-Flip Collection

Andere deelnemers

Living and working from home

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Living and working from home