Zoeken

Sluit zoeken
Isola Talents Factory

(Archief) Gorgues Plastic!

De perfecte bron van verborgen schoonheid.

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Sheet material completely made from plastic waste! — © Niek Erents fotografie

KUNST-S wil de consument verwonderen met een materiaal dat we dagelijks weggooien. Wij tonen de pure schoonheid van kunststofafval, dit door plastic afval te verwerken naar bijvoorbeeld prachtig duurzaam plaatmateriaal met visuele aspecten die samengaan met steen, marmer en keramiek.

Gebruikte kunststoffen met de visuel aspecten van steen, marmer en keramiek!

KUNST-S is een Design Studio die zich richt op de verborgen schoonheid van kunststof afval! KUNST-S is ontstaan vanuit de grote interesse van Lisanne (Founder) in de kunststofindustrie. Deze interesse begon al vroeg, aangezien haar vader al meer dan 30 jaar werkzaam is in de kunststofindustrie, waardoor zij al op jonge leeftijd mee mocht naar beurzen en fabrieken.

Lisanne heeft zich daarom de afgelopen jaren verdiept in productietechnieken en methoden voor de verwerking van kunststofafval.

Door enthousiasme, technische kennis en contacten binnen de industrie is er een uniek proces ontstaan. Door dit proces toe te passen is het materiaal niet meer te herleiden naar kunststof of kunststofafval. Dit biedt KUNST-S de mogelijkheid om met het oog van de consument te spelen en een volledig onbevooroordeeld beeld te creëren. Hierdoor verwacht KUNST-S gebruikt plastic op gelijke voet te kunnen plaatsen met andere (hoogwaardige) materialen zoals steen, hout en keramiek!

Play video

Our sustainable sheet material & vases. — © Niek Erents fotografie

Storytelling vases! — © Niek Erents Fotografie

Modern Art - The hidden beauty of plastic waste.

Andere deelnemers

Isola Talents Factory

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Isola Talents Factory