Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Renault

Renault is een trotse partner van Dutch Design Week. Design en Easy Life innovaties passen in de filosofie van Renault. Dutch Design Week (DDW) 2018 maakt die waarden concreet. Sinds de oprichting van Renault in 1898 is Easy Life onderdeel van het DNA. Innovaties die het leven van mensen makkelijker maken, zoals elektrisch rijden.

"Als nu geen nieuwe vormen van mobiliteit worden ontwikkeld, wanneer dan wel? Renault vervult een voortrekkersrol en verkent de mogelijkheden van toekomstige duurzame en gedeelde mobiliteitsoplossingen met drie conceptuele robo-voertuigen EZ-GO, EZ-PRO en EZ-ULTIMO. De trilogie is tijdens DDW voor het eerst te zien in Nederland."

Stap in de Renault ZOE tijdens DDW

De Design Rides zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld tijdens DDW. Het is al jaren een vast onderdeel van het DDW-programma en inmiddels één vast de meest gefotografeerde projecten tijdens het festival. In het kader van de doorontwikkeling van de Design Rides is het logisch om naar 100% elektrische Rides te gaan. Daarom kunnen bezoekers van Dutch Design Week zich sinds DDW18 laten vervoeren in de 100% elektrische auto van Renault, ZOE.

Voor meer informatie over de Renault ZOE ga je naar de website van Renault.

Nieuwe Renault ZOE
Renault
Magazine

De razendsnelle ontwikkeling van de elektrische auto

10 Nov, 2019
Dutch Design Week
Dankzij krachtige nieuwe elektromotoren en innovatieve batterijen gaan elektrische auto’s letterlijk en figuurlijk razendsnel vooruit. En leveren ze nu ook een belangrijke bijdrage aan het gebruik van duurzame energie, dat konden bezoekers dit jaar zien op Dutch Design Week (DDW).
Magazine

De ‘auto van de toekomst’ is straks van iedereen

04 Nov, 2019
Dutch Design Week DDW19
Snelle bevolkingsgroei, verstedelijking en zorgen over het milieu dwingen ons op een nieuwe manier naar mobiliteit te kijken. Tijdens Dutch Design Week (DDW) presenteerde Renault zijn visie op de ‘mobiliteit van de toekomst’ aan de hand van drie futuristische concept cars.
Magazine

Robotbezorging tot aan de deur van de NL consument

15 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW19
De sterke toename van pakketbezorging zorgt voor stijgende overlast. De oplossing komt mogelijk van zelfstandig rijdende robotauto. Op Dutch Design Week (DDW) kunnen bezoekers in Klokgebouw een van deze robotauto’s zien.
Magazine

De ‘auto van de toekomst’ is onderdeel van een intelligent ecosysteem

10 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW19
Onze toekomstige auto’s sluiten naadloos aan op de ‘connected society’. Daardoor reizen we straks sneller, veiliger, efficiënter én duurzamer. Tijdens Dutch Design Week (DDW) toont Renault aan de hand van drie futuristische concept cars zijn visie op een connected society.
Magazine

De toekomst van elektrisch rijden

13 Nov, 2018
Partner Mobiliteit
Renault is een voorloper op het gebied van 100% elektrische auto's in Europa. Naast het ontwikkelen van nieuwe modellen, investeert Renault ook in verschillende innovatieve samenwerkingen met o.a. de gemeente Utrecht en het stadsbestuur van Parijs.
Magazine

Terugblik #DDW18 | Masterclass Laurens van den Acker

02 Nov, 2018
Partner
Tijdens Dutch Design Week (DDW) wierp DDW ambassadeur Laurens van den Acker een blik op de toekomst van mobiliteit. Bekijk hier een compilatie van zijn masterclass terug.