Social Design Route

Op de Social Design route onderzoeken ontwerpers hoe we een inclusieve samenleving kunnen creƫren. Hoe kan ontwerp onze sociale kaders versterken en het bewustzijn voor sociale vraagstukken vergroten?
DDW Routes

Verken Dutch Design Week (DDW) aan de hand van een van de vele routes gecureerd door DDW en haar partners. Kies een route die je aanspreekt, vind het startpunt - en geniet! Welke route je ook kiest, je zult van alles wat ervaren, van het werk van getalenteerde jonge ontwerpers tot de laatste technische innovaties. De routes zijn eenvoudig te volgen; loop de route via Google Maps op ddw.nl of spring in een van de Hop-on Hop-off bussen. Elke route heeft een eigen bus die een aantal keren langs de route stopt.

Gemakkelijk navigeren via Google Maps

We hebben de gehele Social Design Route voor je gemaakt in Google Maps. Als je op de afbeelding van de kaart klikt, dan opent Google Maps om gemakkelijk van design spot naar design spot te navigeren. Voor de beste ervaring download je de Google Maps app voor IOS, voorĀ AndroidĀ of voorĀ Windows.

Getting around

We bieden diverse mogelijkheden om alle locaties op DDW te bereiken

Bekijk alle opties
Ontdek het DDW Talks programma!

Leer meer over deze onderwerpen in een DDW Talk

Bekijk het programma