Future Living Route

De Future Living Route presenteert baanbrekende ontwerpconcepten waarin de traditionele grenzen worden verlegd en waarin wordt onderzocht hoe we in 2040 zullen leven.
DDW Routes

Verken Dutch Design Week (DDW) aan de hand van een van de vele routes gecureerd door DDW en haar partners. Kies een route die je aanspreekt, vind het startpunt - en geniet! Welke route je ook kiest, je zult van alles wat ervaren, van het werk van getalenteerde jonge ontwerpers tot de laatste technische innovaties. De routes zijn eenvoudig te volgen; loop de route via Google Maps op ddw.nl of spring in een van de Hop-on Hop-off bussen. Elke route heeft een eigen bus die een aantal keren langs de route stopt.

Gemakkelijk navigeren via Google Maps

We hebben de gehele Future Living Route voor je gemaakt in Google Maps. Als je op de afbeelding van de kaart klikt, dan opent Google Maps om gemakkelijk van design spot naar design spot te navigeren. Voor de beste ervaring download je de Google Maps app voor IOS, voor Android of voor Windows.

Getting around

We bieden diverse mogelijkheden om alle locaties op DDW te bereiken.

Bekijk de opties
Ontdek het DDW Talks programma

Leer meer over deze onderwerpen in een DDW Talk.

Bekijk het programma
Meer Future Living?

Vond je deze route interessant en wil je meer design? Kijk dan eens bij de ambassades van World Design Embassies, zoals de Embassy of Mobility.