Search anything

Close search
Back to Programme
Opgave: ontwerp de toekomst voor een van de belangrijkste locaties in de stad, de plek waar stadsleven en innovatiekracht samenkomen.

District E: ontwerp van een nieuwe stadsbuurt

3D viewing room
Amvest / Powerhouse Company

District E is de toekomst van Eindhoven: waar bedrijfsleven, cultuur, innovatie en design door een slim programma ‘mergen’ tot dé plek van betekenis voor deze regio.

Amvest heeft design bureau Van Eijk & Van der Lubbe (Miriam van der Lubbe) en TU/e LightHouse (Elke den Ouden) gevraagd om de programmatische visie te ontwikkelen (als aanvulling op het ontwerp van de gebouwen door Powerhouse Company) in samenwerking met vele betrokken partijen.​

Het plan voor dit programma zal de komende tijd worden getoetst en aangescherpt met de input van belanghebbenden in de regio. Tegelijkertijd onderkennen we dat de wereld dynamisch is en een programma daarom ook zal moeten blijven meebewegen, dus nieuwe inzichten en ideeën blijven welkom.​

Partners

Van Eijk & Van der Lubbe en TU/e LightHouse

Amvest heeft design bureau Van Eijk & Van der Lubbe (Miriam van der Lubbe) en TU/e LightHouse (Elke den Ouden) gevraagd om de programmatische visie te ontwikkelen in samenwerking met vele betrokken partijen.