Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Locaties

Je aanmelding voor deelname aan DDW is goedgekeurd en je hebt de factuur betaald. Dan is het nu tijd voor de volgende stap: het vinden van jouw locatie voor tijdens DDW. Al is het vinden van een locatie je eigen verantwoordelijkheid, we helpen je natuurlijk graag.

Uit welke locaties kan je kiezen?

DDW locaties

Om je te helpen hebben we een lijst samengesteld van locaties die vierkante meters verhuren aan deelnemers. Nadat je project is goedgekeurd, kun je dit locatieoverzicht zien in de projectaanmelding in jouw Mijn DDW account

Een geschikte plek gevonden? Neem zelf contact op met de locatie om een plek te bemachtigen. Deel altijd je projectbeschrijving en je wensen en overleg of er voldoende ruimte is voor de presentatie die jij in gedachten hebt. Maak duidelijke afspraken met de locatie, ook over de afstemming met jou en eventueel andere deelnemers op deze locatie. 

Heb je zelf een locatie die je beschikbaar wilt stellen tijdens DDW? Bekijk dan hier de voorwaarden

Klokgebouw, Ketelhuisplein en Microlab Hal

De locaties Microlab Hall, Klokgebouw en het Ketelhuisplein op Strijp-S beheert onze organisatie zelf tijdens DDW. 

Meer informatie omtrent het Klokgebouw
Meer informatie omtrent het Ketelhuisplein
Meer informatie omtrent Microlab Hall

Wil je hier graag exposeren? Vermeld 'Microlab Hall', ‘Klokgebouw’ of ‘Ketelhuisplein’ bij het onderdeel ‘Locatie’ tijdens het aanmelden van je project via je Mijn DDW account

Je krijgt van het programmateam te horen of ze denken dat jouw project geschikt is voor de desbetreffende locatie. Het aangeven van je voorkeur is geen garantie dat de plek ook wordt toegekend. Is dit niet het geval? Ook dan krijg je bericht en kun je een andere locatie uit de lijst benaderen.

Heb je al een locatie?

Vraag aan de locatiebeheerder om de locatie aan te melden in Mijn DDW of doe dit zelf als het jouw eigen studio of atelier is. In het laatste geval ben jij namelijk niet alleen deelnemer, maar ook de locatiebeheerder. Ga hiervoor naar het dashboard binnen Mijn DDW, klik op het kopje 'Locaties' en vul het locatieformulier in. 

Heb je een locatie gevonden? Geef het aan ons door!

Zodra je een locatie hebt gevonden, geef je aan ons door waar je gaat exposeren via je Mijn DDW account onder het kopje ‘Locatie indienen’.

Vergunningen

Als deelnemer ga je zelf na of je een vergunning nodig hebt voor de locatie waar je wilt exposeren. Heb je een vergunning nodig? Meld dit dan vóór 1 juni bij de DDW organisatie. Daarnaast moet je het aanvraagproces voor de vergunning ook vóór 1 juni starten.

Meer informatie omtrent vergunningen