Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

DDW Young

Kinderen en jongeren zijn de makers en creatieve denkers van de toekomst. Daarom is het belangrijk dat juist zij de waarde van ontwerp voor onze toekomstige wereld zien én ervaren. Dutch Design Week is de uitgelezen kans voor jong en oud om op een laagdrempelige manier in contact te komen met ontwerpers en te ervaren hoe zij met een optimistische blik werken aan een positieve toekomst.
The space between us - Van Abbemuseum - Centre - DDW23
© Boudewijn Bollmann

Tickets

Tickets voor Dutch Design Week 2024 gaan vanaf september in verkoop.

Kinderen tot en met 11 jaar - Gratis

Kinderen tot en met 11 jaar bezoeken Dutch Design Week gratis.

Kinderen van 12 tot en met 17 jaar - DDW young tickets

Kinderen van 12 tot en met 17 jaar oud of in het bezit van een school- of studiepas bezoeken Dutch Design Week met DDW young ticket. 

DDW young tickets zijn online te koop voor een gereduceerd tarief van € 16,50 en tijdens de week aan de deur voor € 19,50.

Groepen van max. 5 personen waarvan max. 2 volwassenen - Familieticket

Speciaal voor groepen die Dutch Design Week bezoeken met kinderen of jongeren is er het Familieticket. Met één Familieticket bezoek je Dutch Design Week met een groep van maximaal 5 personen, waarvan maximaal 2 volwassenen. 

Het Familieticket is tijdens Dutch Design Week (zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober) te koop aan de deur bij een van de ticketverkooppunten voor € 66,- per stuk. Het Familieticket is niet online te koop.

Scholen en onderwijsinstellingen - Tickets op factuur

Als school of onderwijsinstelling kun je tickets kopen op factuur. We bieden een gereduceerd studententarief aan van € 16,50 per ticket. Per 20-tal studenten krijg je een gratis DDW regulier ticket voor begeleiders. 

Tours

Duik samen met klas- of schoolgenoten en een deskundige Design Guide in de innovatieve en optimistische wereld van ontwerp en ontwerpers tijdens een DDW Young tour. Deze tour is voor leerlingen van PO, VO, MBO en vmbo-scholen en BSO’s van 6 tot en met 18 jaar oud.

Meer informatie omtrent DDW Young tours

Tips & routes

Zodra het programma live is zal DDW Young interessante, interactieve en laagdrempelige projecten selecteren die super leuk zijn voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar.