Got design on your mind?

Check het online DDW Magazine!

Magazine

Heyddw: Aweh Visual Citizens

19 May, 2020
#heyddw
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Dit keer spraken we het virtuele en internationale architectenduo achter Visual Citizens: Shali en Adam Kelly.
Magazine

Ambacht en materiaal als leidraad

12 May, 2020
DDW talks '19 Dutch Design Week Ambacht
Afgelopen Dutch Design Week (DDW) organiseerden we samen met onze partners DDW talks, een nieuw gecureerd talks programma. Samen met sleutelfiguren uit de designwereld en daarbuiten verkenden we een diversiteit aan designdisciplines, bespraken we de actualiteit, reflecteerden we op het verleden en wierpen we onze blik op de toekomst. Op zaterdag 26 oktober bundelden we onze krachten met Crafts Council Nederland en Ma-tt-er en organiseerden we samen DDW talks: Craft & New Materials.

Magazine

Heyddw: Hi Studio boing

05 May, 2020
#heyddw DDW19
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Dit keer kletsten we met de beweeglijke Ingmar Nieuweboer van Studio boing.
Magazine

Als ontwerp, kunst en technologie samenkomen..

30 Apr, 2020
DDW talks '19 Dutch Design Week Kunst
Afgelopen Dutch Design Week (DDW) organiseerden we samen met onze partners DDW talks, een nieuw gecureerd talks programma. Samen met sleutelfiguren uit de designwereld en daarbuiten verkenden we een diversiteit aan designdisciplines, bespraken we de actualiteit, reflecteerden we op het verleden en wierpen we onze blik op de toekomst. Op donderdag 24 oktober bundelden we onze krachten met Collectible,Studio Drift en Maarten Baas en organiseerden we samen DDW talks: Art & Collectables.

Nieuws

Corona update

24 Apr, 2020
Dutch Design Week Dutch Design Foundation Dutch Design Awards
Magazine

Impact en eigenaarschap in social design

14 Apr, 2020
DDW talks '19 Dutch Design Week Maatschappelijk
Afgelopen Dutch Design Week (DDW) organiseerden we samen met onze partners DDW talks, een nieuw gecureerd talks programma. Samen met sleutelfiguren uit de designwereld en daarbuiten verkenden we een diversiteit aan designdisciplines, bespraken we de actualiteit, reflecteerden we op het verleden en wierpen we onze blik op de toekomst. Op maandag 21 oktober bundelden we onze krachten met Afdeling Buitengewone Zaken, Nicky Liebregts en Creative Industries Fund NL en organiseerden we samen DDW talks: Social Design.