Call for Entries DDW20

Meld je nu aan!
Magazine

Heyddw: Hé Living Colour

11 Aug, 2020
#heyddw
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Deze week, een Bio Design duo gespecialiseerd in het ontwerpen met levende organismen: Living Colour!
Magazine

Heyddw: Hoi Studio Nienke Hoogvliet

28 Jul, 2020
#heyddw
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Deze week spraken we met de holistische designmagiërs Nienke Hoogvliet en Tim Jongerius van Studio Nienke Hoogvliet.
Magazine

Heyddw: Afdeling Buitengewone Zaken

16 Jul, 2020
#heyddw
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Dit keer spraken we met het sociaal georiënteerde collectief met name geïnteresseerd in het buitengewone, Afdeling Buitengewone zaken!
Nieuws

DDW maakt thema 2020 bekend: The New Intimacy

07 Jul, 2020
DDW20 Dutch Design Week
Het thema van de 19e Dutch Design Week is: ‘The new intimacy’. DDW staat daarmee dit jaar in het teken van de zoektocht naar nieuwe vormen van intimiteit. Een nieuwe balans in een tijd waarin we ons, mede door Covid-19, in versneld tempo anders ten opzichte van elkaar en de wereld om ons heen zijn gaan verhouden. Meld je nu aan!
Magazine

Heyddw: Olá Bruno

30 Jun, 2020
#heyddw
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Dit keer spraken we met Bruno Baietto, een Design Academy student met zijn 'roots' in Zuid-Amerika.
Magazine

Heyddw: Hi Kiera Morel

16 Jun, 2020
#heyddw Textile
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Dit keer spraken we met "filthy knitter" en textielontwerper Kiera Morel.