Rive Roshan, DDW19 © Max Kneefel

Bekijk het DDW20 programma!

Precious Plastic, DDW19 © Tommy Köhlbrugge

Hoe bezoek je DDW20?

Het is een bijzonder jaar; des te blijer zijn we dat we je ook dit jaar weer mogen verwelkomen op Dutch Design Week (DDW) 2020! Maar hoe ziet DDW20 er precies uit? Wie kan wanneer en waar terecht?

Magazine

Hoe kun je DDW20 bezoeken?

11 Sep, 2020
DDW20
Het is een bijzonder jaar; des te blijer zijn we dat we je ook dit jaar weer mogen verwelkomen op DDW20! Omdat deze DDW anders zal zijn dan we gewend zijn, hopen we je met dit artikel optimaal te informeren. Hoe werkt het? Wie kan wanneer en waar terecht? Lees hier alles over het bezoeken van de virtuele en de fysieke DDW.
Magazine

#heyddw: Hey Eva Visch

08 Sep, 2020
#heyddw
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Deze week, 'latex lover' Eva Visch.
Magazine

Heyddw: Privet Yaroslava Galayko

27 Aug, 2020
#heyddw
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Deze week spraken we met de Russische 'recycled plastic fanatic'; Yaroslava Galayko!
Magazine

Heyddw: HĂ© Living Colour

11 Aug, 2020
#heyddw
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Deze week, een Bio Design duo gespecialiseerd in het ontwerpen met levende organismen: Living Colour!
Magazine

Heyddw: Hoi Studio Nienke Hoogvliet

28 Jul, 2020
#heyddw
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Deze week spraken we met de holistische designmagiërs Nienke Hoogvliet en Tim Jongerius van Studio Nienke Hoogvliet.
Nieuws

Meld je nu aan voor DDW20!

23 Jul, 2020
DDW20
Dutch Design Week (DDW) 2020 is een combinatie van een virtueel en een 'live' festival. Ben jij ontwerper en wil je graag onderdeel zijn van DDW20? Meld je dan nu aan!