Zoeken

Sluit zoeken

interCHANGES

Play video
DDW21 talks | Promo — © Dutch Design Foundation

InterCHANGES is een programma van interactieve evenementen, voor én door mensen met een missie. InterCHANGES biedt voortdurende kansen om kennis te delen en te co-creëren. Een veilige ruimte om langdurige relaties op te bouwen. Samen gaan we uitdagingen aan en streven we naar een positieve toekomst.

Tijdens Dutch Design Week 2023 wordt interCHANGES gelanceerd in The Stage bij Fifth NRE gedurende drie sessies:

  • interCHANGES | LIVING ENVIRONMENT x THRIVING PLANET
    Dinsdag 24 oktober 09:00 - 11:30 uur

  • interCHANGES | HEALTH & WELLBEING x EQUAL SOCIETY
    Woensdag 25 oktober 17:30 - 20:00 uur

  • interCHANGES | DIGITAL FUTURE
    Donderdag 26 oktober 17:30 - 20:00 uur

Na de sessie op donderdag vieren we de lancering van interCHANGES met afsluitende drankjes, inclusief de presentatie van de Dutch Design Public Award en jazzy sounds.

Bezoek interCHANGES
Zoek het thema dat past bij jouw werkveld en bezoek interCHANGES. Bij aanschaf van een DDW PRO ticket krijg je vrije toegang tot één interCHANGES sessie en 20% korting op alle andere interCHANGES. Toegang tot interCHANGES sessies kan ook los worden gekocht.
Koop nu je ticket!

Een tentoonstelling van de inhoud en resultaten van de interactieve interCHANGES sessies zal gedurende de negen dagen van Dutch Design Week 2023 te zien zijn in de glazen foyer van Fifth NRE. Boeken, projecten, visies, uitdagingen en methodes die voor en tijdens interCHANGES aan bod zijn gekomen en zijn ontstaan, worden tentoongesteld zodat het publiek er interactief mee aan de slag kan. Gecureerd door Karin Fischnaller (The Anderen).


InterCHANGES is een initiatief van de Dutch Design Foundation en wordt mede mogelijk gemaakt door BNO, CBM, Dutch Design Awards, Dutch Digital Design Foundation, Dutch Design Week, John Adams Institute, Miro, Muzus, NRC Future Affairs, Studio Futurall, What if lab en World Design Embassies.

Map wordt geladen...