Zoeken

Sluit zoeken
Magazine

Podcast: HE?! Een VR EP Launch?

11 September 2018

Wil je weten hoe technologie, muziek en performance in de toekomst (lees: DDW 2018) prima samengaan en voor een vettere ervaring gaan zorgen? Check dan de podcast, sluit je ogen (mits veilig) en laat Robert Schaeffer, programmeur van het DDW Music Festival, je alles haarfijn uitleggen.

HE?! Een VR EP Launch?

Wanneer je een kijkje hebt genomen in onze muziekprogrammering, en hebt verwerkt welk scala aan interessante acts en locaties je voor de kiezen krijgt, zul je je misschien afvragen wat een “VR EP Launch” in hemelsnaam inhoudt. Artiest Chagall houdt er woensdag 24 oktober namelijk een in de kleine zaal van de Effenaar. En als ieder ander weldenkend persoon krab jij achter je oren als je je virtual reality en EP Launch in 1 zin ziet staan. Daarom fietsten we even langs Robert Schaeffer, programmeur van het DDW Music Festival, om ons hier uitleg over te geven.
 
Wil je weten hoe technologie, muziek en performance in de toekomst (lees: DDW 2018) prima samengaan en voor een vettere ervaring gaan zorgen? Check dan de podcast, sluit je ogen (mits veilig) en laat Robert je alles haarfijn uitleggen.
 
Woensdag 24 oktober in de Effenaar: Chagall + Alex Rea
 
DDW Music Festival - 20 - 28 oktober 2018
www.ddw.nl/music - Facebook page - instagram

Chagall @ DDW Music 2017
© Raymond van Mill