Zoeken

Sluit zoeken
Magazine

Daily Design Area Recap: HALLENWEG

23 October 2018

Label Vij5 - Renske Mehra
Dag drie van DDW! Wist je dat het festival uit acht design areas bestaat? Elke dag nemen we je mee naar een ander gebied en delen we exposities, ervaringen en verhalen. Vandaag de Hallenweg.
Play video

Tijdens DDW gooien de ontwerpers van de Hallenweg hun deuren open! Ontwerplabel Vij5 onderzoekt met Kies Kleur de grenzen van crowdfunding. Het publiek wordt betrokken bij één van de belangrijkste keuzes van het ontwerpproces: het kiezen van de kleur. Ook Jeroen Wand en Maarten Baptist exposeren op dit terrein. Op steenworp afstand is het kerkje van Atelier NL, vorig jaar nog ambassadeur van Dutch Design Week. Bezoek de werkplaats en bekijk de bijzondere collectie van keramiek en glas. In hetzelfde kerkje vind je ook de Embassy of Water.

Nachtje design?

Geniet nog wat langer van DDW en boek een kamer in Hotel Insomnia, op een paar minuutjes lopen van de Hallenweg. In De Fabriek zijn zes kamers ingericht die spelen met het concept ‘hotel’. Wat is de betekenis van een tijdelijke verblijfsruimte in een tijd van Airbnb en waarin de deeleconomie de oplossing van al onze problemen lijkt? Ook overdag te bezoeken!