Zoeken

Sluit zoeken
Magazine

Daily Design Area Recap: SECTIE-C

27 October 2018

Daily Design Area Recap: SECTIE-C - Renske Mehra
Wist je dat het festival uit acht design areas bestaat? Elke dag nemen we je mee naar een ander gebied en delen we exposities, ervaringen en verhalen. Vandaag Sectie-C!
Play video

Wie tijdens Dutch Design Week (DDW) op Sectie-C is geweest, komt zeker terug. Op dit bijzondere plekje in Eindhoven vind je design studio’s, tuintjes, podia, tentoonstellingen en laboratoria.  Samenwerking tussen creatieve ondernemers, artiesten en muzikanten maken Sectie-C elk jaar tot een echte DDW hotspot. Een aanrader is deaudiotour van de ontwerpers van We Are. Samen met de designers duik je in het leven van een mensenrechtenactivist en sta je stil bij de vraag hoe design een rol kan spelen in de strijd voor mensenrechten.  

Design proeven

Waarom vinden we nou precies lekker wat we lekker vinden? Kunnen we gelukkiger en slimmer worden door de juiste dingen te eten? Food design studio The Eatelier en chef-kok Pippens gaan met 28 Grams of Happiness in op deze vragen door onderzoek te vertalen naar eten. Op een prachtplek op Sectie-C verzorgen zij elke dag een educatieve en sensationele lunch en diner.