Zoeken

Sluit zoeken
Magazine

Daily Design Area Recap: CENTRAL

28 October 2018

Design Perron - Renske Mehra
Onee, alweer de laatste dag van #DDW18! Wij doken in het gebied dat loopt van Station Eindhoven tot het NRE-terrein, een stuk dat goed te lopen is.
Play video

Begin in het Student Hotel waar Wouter Corvers de menselijke maat bevraagt. Hij bouwde (in één maand!) een huis dat rekening houdt met zowel zijn lengte (2.05 m) als dat van zijn vriendin (1.70 m). Zijn werk is onderdeel van de tentoonstelling Embassy of Urban Transformation. Het Design Perron biedt ook deze keer weer een podium aan een groot aantal designers. In de overdekte binnentuin kun je het buitenwerkmeubel van LEAF the office uitproberen. Iets verderop, op het NRE-terrein, bezoek je het werk van Alissa + Nienke, een op materiaalonderzoek gebaseerde ontwerpstudio met een unieke interpretatie van surface design. In de studio van Edhv gaat Dutch Invertuals in op de menselijke aard om steeds naar méér te streven. Wat gebeurt er als we onze focus verleggen naar mínder?

Wil je nog meer zien?

Om 14.00 uur vertrekt er vanuit de Brandstore Eindhoven/VVV op het Stationsplein een DDW fietstour. Een gids neemt je mee langs de hidden gems van de Dutch Design Week.