Zoeken

Sluit zoeken
Magazine

De 6 best gelezen artikelen van '19

20 December 2019

2019 zit erop! Ben jij net als wij heel benieuwd naar de 6 best gelezen DDW artikelen van dit jaar? Je vindt ze hieronder nog een keer allemaal onder elkaar!
DDW voor Kinderen
© Boudewijn Bollman

1. DDW voor kinderen

We krijgen vaak de vraag waar je op DDW het best naar toe kan met kinderen? Daarom maakten we dit jaar een selectie van de beste 'kind-proof' exposities en activiteiten op DDW. Je vindt ze allemaal in het artikel DDW voor kinderen!

Daily Design Area: Sectie-C

2. Dagelijkse Design Area: Sectie-C

Wist je dat DDW dit jaar voor het eerst uit negen verschillende Design Areas bestond? Elke dag van DDW namen we je mee naar een ander gebied. In dit artikel zie je de area recap van Sectie-C!

DDW Trend: Back to Earth
© BARROS door Cindy Valdez

3. DDW19 Trend: Terug naar aarde

Net als de afgelopen twee jaar presenteerde DDW dit jaar de acht ontwerptrends die de belangrijkste ontwikkelingen markeren binnen het ontwerpveld. In de DDW19 trend: Terug naar aarde verkennen we nieuwe toepassingen van keramiek.

EZ-GO, EZ-PRO en EZ-ULTIMO
© Renault

4. De ‘auto van de toekomst’ is onderdeel van een intelligent ecosysteem

Onze toekomstige auto’s sluiten naadloos aan op de ‘connected society’. Daardoor reizen we straks sneller, veiliger, efficiënter én duurzamer. Tijdens Dutch Design Week (DDW) toonde Renault aan de hand van drie futuristische concept cars zijn visie op een connected society. Je leest er alles over in dit artikel. 

Floor Frings

5. Designer Dialogues: Floor Frings

In BLANK SPACE MAGAZINE, opgezet door de Eindhovense creatieven van Sectie-C, worden creatieve makers door collega’s geportretteerd in hun werkplaats. Wat fascineert, inspireert en drijft ze om te doen wat ze doen? Speciaal voor ddw.nl maakte BLANK SPACE MAGAZINE verkorte versies van de interviews. In deze editie van Designer Dialogues kregen we een kijkje in de studio van Floor Frings.

Marshmallow Stools
© Studio Paul Ketz

6. #heyddw: Paul Ketz

Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hashtag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Het meest gelezen #heyddw artikel van 2019 is de allereerste ooit, met Paul Ketz!