Zoeken

Sluit zoeken
Magazine

Hoe kun je DDW20 bezoeken?

11 September 2020

Follow The Gloss ©Rude Strategies
Het is een bijzonder jaar; des te blijer zijn we dat we je ook dit jaar virtueel mogen verwelkomen op Dutch Design Week (DDW) 2020! Omdat deze DDW anders zal zijn dan we gewend zijn, hopen we je met dit artikel optimaal te informeren. Hoe werkt het? Lees hier alles over het bezoeken van de virtuele DDW.

Wat kun je verwachten van het virtuele festival?

Tijdens DDW, 17 tot 25 oktober, biedt ddw.nl allerlei nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten die speciaal voor het virtuele festival zijn ontworpen. De afgelopen vier maanden is het platform van DDW volledig doorontwikkeld; van design platform tot virtuele festival ervaring.

Zet je schrap voor een volledig gevuld online programma met verschillende digitale '3D exhibition rooms' ingericht en ontworpen door jouw favoriete ontwerpers, kijk 9-dagen lang naar live streams van en met ontwerpers van over heel de wereld, lees uitgebreide artikelen of kijk thuis vanaf je bank naar DDW TV, live vanuit de DDW studio. Ook kregen we de kans om 360˚ video's te maken van verschillende fysieke expo's die je tijdens DDW kunt bekijken. Stel je daarnaast eens voor dat je de virtuele DDW bezoekt, door de online expositie van je favoriete ontwerper loopt en een vraag wil stellen over een project. Dat kan! Tijdens DDW kun je vanuit het online programma chatten met de deelnemende ontwerpers en ze alles vragen wat je zou willen weten.

Doordat de deelnemers van de virtuele DDW van over heel de wereld komen, kun je dit jaar nóg veel meer ontwerpers ontdekken. Meer goed nieuws: een bezoek aan het virtuele festival is gratis! 

Het programma van DDW20

Wat voor projecten kun je verwachten? Welke ontwerpers doen er dit jaar virtueel mee? Allemaal vragen waarop je antwoord kunt vinden in het online programma! De komende weken zal het programma steeds verder worden aangevuld, dus kijk voor de meest actuele versie op ddw.nl.