Zoeken

Sluit zoeken
Magazine

DDW TV: dagelijkse designtalkshow

14 October 2021

5 min. leestijd

Tijdens DDW kijk je je ogen uit. Projecten, evenementen, studio’s – design is overal om je heen. En wat ons betreft kan het niet genoeg zijn! Daarom streamen we iedere dag DDW TV. Een talkshow vol boeiende gesprekken en inspirerende items. Meer weten over de presentatoren, gasten en de onderwerpen? Lees snel verder!

Kijk iedere dag van 19:00 uur tot 20:00 naar DDW TV op ddw.nl. Presentatrice Brecht van Hulten gaat – samen met sidekick Martijn Paulen – in gesprek met ontwerpers en (oud)ambassadeurs. Onder andere Christien Meindertsma, Arne Hendriks en Lucas de Man schuiven aan. 

Smaakmakers en museumstukken

Leer enkele smaakmakers van deze DDW beter kennen: ontwerpers met eigenzinnige vooruitstrevende blik vertellen meer over hun werk. En in de dagelijkse mini-docu’s krijg je we een klein kijkje in de keuken van designers. Bijvoorbeeld bij conceptueel ontwerper Noud Sleumers, die het ontwerpproces omkeert en deconstrueert. Ook op het program: het tijdelijke DDW-museum waarin we iedere dag een bekende designklassieker, onbekende parel of totale mislukking toevoegen aan de collectie. En er is nog meer leuks. Want alle dagen is er live muziek!

Dutch Design Awards

De bekroning van bijzondere ontwerpen van het afgelopen jaar is wederom in DDW TV. Iedere dag maken we een DDA-winnaar in een andere categorie bekend. Van Young Designer tot Product. En alles daartussenin. Meer informatie over de genomineerden van dit jaar vind je op de website van DDA.

World Design Embassies en Antenna

Dagelijks duiken we dieper in een van de World Design Embassies. Curatoren van de Embassies krijgen letterlijk 1 minuut om een project in hun Embassy te highlighten. En internationaal designplatform Antenna pakt het podium met live pitches van designers in de studio.

Publiek gezocht!

Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan! DDW is op zoek naar publiek voor DDW TV tijdens DDW21. Opnames zijn dagelijks van zaterdag 16 oktober t/m zaterdag 23 oktober in Café Restaurant Eindhoven. Je wordt verwacht om 14:30 uur. Opnames zijn van 15:00 tot 16:30 uur. Ben jij erbij?