Zoeken

Sluit zoeken
Updates

DDW brengt MCD naar Nederland

16 October 2015

JoAnn Edwards, directeur en oprichter van MCD, komt naar Eindhoven om tijdens Dutch Design Week te jureren bij de Dutch Design Awards. Van 17-25 oktober laat DDW niet alleen de trends zien maar ook unieke inzichten in de toekomst van design.

JoAnn Edwards, directeur en oprichter van MCD, komt naar Eindhoven om tijdens Dutch Design Week te jureren bij de Dutch Design Awards. Van 17-25 oktober laat DDW niet alleen de trends zien maar ook unieke inzichten in de toekomst van design. Met een duizelingwekkend, ongekend creatief aanbod van gedurfde, vindingrijke ontwerpen van zowel bekende designers als nieuwe talenten. De internationale jury kiest de winnaars uit dertig finalisten verdeeld over verschillende categorieën (Fashion, Product, Habitat, Design Research, Service&Systems and Communication). De uitslag wordt op 24 oktober bekendgemaakt.

De zomerexpositie van MCD Hands Off: New Dutch Design at the Confluence of Technology & Craft is binnenkort te zien tijdens de populaire, negen dagen durende Dutch Design Week.  MCD is niet alleen blij dat de expositie van het Museum of Craft and Design op DDW te zien is, maar kondigt ook met trots aan dat twee designers van Hands Off (Studio Drift, in 2006 opgericht door Ralph Nauta en Lonneke Gordijn) en Dirk van de Kooij tot de finalisten behoren.

“DUTCH DESIGN AWARDS VIERT DUTCH DESIGN MET AL ZIJN UITGESPROKEN ELEMENTEN EN OVEREENKOMSTEN. ALS HET MEEST GERENOMMEERDE INSTITUUT OP HET GEBIED VAN DUTCH DESIGN PRESENTEERT DDA JAARLIJKS EEN OVERZICHT VAN HET BESTE VAN HET JAAR.” – DUTCH DESIGN AWARDS

Hands Off is royaal gesponsord door KLM, de officiële luchtvaartmaatschappij van MCD.

Uitgelichte foto’s van Matthew Millman.