Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

Deadline aanmelden DDW 2018 verlengd

29 June 2018

Goed nieuws voor designers! De deadline voor de #DDW18Ā Call for Entries is uitgesteldĀ tot en met 31 juli! Voor projecten op het Ketelhuisplein en in de openbare ruimte dient echter een vergunning aangevraagd te worden, dus deze projecten dienen z.s.m. aangemeld te worden.

Let op: het DDF kantoor is gesloten in de week van 23 t/m 27 juli. Aanmeldingen die in deze periode worden ingediend kunnen daarom pas vanaf 30 juli worden beoordeeld.

Hoe meld ik me aan?

Stap 1

Schrijf je vóór 31 juli in voor de Dutch Design Foundation community via de website. Na de goedkeuring van je aanmelding krijg je een persoonlijk webaccount waar je informatie moet invullen en je je kan aanmelden voor DDW 2018. Elke inschrijving krijgt binnen twee weken reactie van de selectiecommissie. Aanmeldingen via e-mail worden niet in behandeling genomen. 

Stap 2

Na goedkeuring van je evenement door de selectiecommissie wordt een evenementenpagina aangemaakt in je persoonlijk webaccount. Hiermee kan tekst en beeld worden ingevoerd en geüpload op ddw.nl. 

Stap 3 

Deelnemers kunnen informatie over hun evenement vanaf 20 augustus uploaden. Advies is om dat zo snel mogelijk te doen in verband met communicatie en pr-activiteiten – en de invulling van designroutes. 

Deadline voor uploaden content: 1 september 2018, 23.59 uur. 

 

 

Meer informatie over aanmelden voor #DDW18