Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

DDW Music Festival

04 September 2018

DDW Music Festival
Net als Dutch Design Week, haalt DDW Music Festival ook het nieuwste en toonaangevendste talent naar Eindhoven.

DDW Music Festival

Oktober staat alweer voor de deur. Terwijl Eindhoven zich klaarmaakt voor het grootste design festival van Noord-Europa, bereiden anderen zich voor op de nacht. Met meer dan 335.000 bezoekers wordt het aantal inwoners van Eindhoven tijdelijk verdubbeld. Overdag is er genoeg te zien met alle exposities, lezingen, prijsuitreikingen en activiteiten, maar hoe zorg je ervoor dat jouw avond minstens zo mooi is als jouw dag? Op die vraag is DDW Music Festival het antwoord.
 
Net als Dutch Design Week, haalt DDW Music Festival ook het nieuwste en toonaangevendste talent naar Eindhoven. Denk aan Franse free jazz, Vlaamse hiphop, Thaise Funk en diverse elektronische acts. De gemeenschappelijke deler? Alle acts staan op het punt van doorbreken, denken niet binnen de gebaande muzikale paden en staan garant voor een uitdagende show.


Tussen 20 en 28 oktober, zullen meer dan 90 (inter)nationale acts in het Eindhovense nachtleven opduiken. De shows vinden plaats op elf hotspots verspreid door de stad. Deze locaties variëren van bekende poppodia als Dynamo en de Effenaar tot oude kroegen als de Rozenknop en de Altstadt, maar het atelier van Piet Hein Eek en het NRE Terrein zijn bijvoorbeeld ook plekken waar je een show kunt meepikken.
 
Met een DDW Festival ticket (online: 27 euro) bezoek je dit jaar zowel Dutch Design Week als DDW Music Festival. Tickets zijn vanaf 5 september verkrijgbaar via onderstaande website.

Play video

“Ontdek naast vernieuwend design ook de nieuwste (inter)nationale artiesten tijdens Dutch Design Week”

DDW Music Festival: 20 - 28 oktober 2018
meer informatie: www.ddw.nl/music
Facebook: www.facebook.com/ddwmusic
instagram: @ddw_music
DDW Music Festival is een samenwerking tussen Dutch Design Week, Effenaar en Friendly Fire.