Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

Renault presenteert de EZ-ULTIMO

10 October 2018

Innovatief robo-voertuig met een premium mobiliteitservaring

De auto-industrie staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk waarin diverse trends in elkaar worden verweven. Renault heeft een eigen visie ontwikkeld vanuit de merkbelofte Design en Easy Life. Door middel van design wordt prioriteit gegeven aan het eenvoudiger maken van het alledaagse leven van onze klanten. Of het nu gaat om een personenauto, een bedrijfswagen of een conceptcar, Renault gelooft dat de toekomst van mobiliteit elektrisch, verbonden, autonoom en – in toenemende mate – gedeeld zal zijn.

Trilogie van conceptcars

Dit jaar presenteert Renault als eerste autofabrikant een trilogie van conceptcars, die de mogelijkheden van toekomstige deelmobiliteit verkennen. Met de EZ-ULTIMO (uitgesproken als ‘EASY ULTIMO’) rondt Renault zijn trilogie van robo-voertuigen af. De EZ-ULTIMO is gebaseerd op hetzelfde platform als de EZ-GO, het eerste voertuig uit deze serie dat liet zien hoe gedeelde stedelijke mobiliteit eruit kan zien. Daarna kwam de EZ-PRO die liet zien in welke richting we denken als het gaat om ‘last mile delivery’. Onze nieuwe EZ-ULTIMO sluit af als passionele en krachtige robo-voertuig. Een premium mobiliteitsoplossing die iedereen het plezier biedt van een uitzonderlijke en unieke ervaring. Reizen krijgt met de EZ-ULTIMO een geheel nieuwe betekenis.

Play video

De Renault EZ-ULTIMO rijdt autonoom, is volledig elektrisch en verbonden. Het luxueuze robo-voertuig is bedoeld om aan te bieden als service. Dat kan voor een specifieke trip of een reservering voor een dag. De gebruikers kunnen op verschillende manieren reserveren. Geheel anders dan het vierkante uiterlijk van andere robo-voertuigen heeft de Renault EZ-ULTIMO een opwindende MPV-carrosserie die past in de wereld van premium auto’s. Meer informatie over de Renault EZ-ULTIMO lees je hier!

Renault tijdens DDW

Tijdens DDW kun je kennismaken met SYMBIOZ. Volgens Renault de oplossing voor wonen en mobiliteit in 2030. Ontworpen als één ecosysteem. SYMBIOZ biedt letterlijk een kijkje in de toekomst van mobiliteit. Thuis en onderweg zijn zo met elkaar verbonden dat autonoom rijden een echte thuiservaring wordt. Het huis en de conceptcar zijn tijdens Dutch Design Week te bezoeken op het Ketelhuisplein. Lees hier meer over SYMBIOZ of de Renault conceptcars en laat je inspireren over wat de toekomst ons gaat brengen.

Wil je nu al rijden in de auto van de toekomst? Stap dan tijdens Dutch Design Week in een Renault ZOE Design Ride. Of maak een proefrit en ervaar zelf het comfort van elektrisch rijden. Ontdek meer over de Renault ZOE.