Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Dutch Design Week spreekuur i.s.m. Fonds Kwadraat

13 May 2016

Op 22 oktober a.s. start de 15e editie van Dutch Design Week (DDW). Vanaf die datum tot en met 30 oktober gaan de deuren naar de toekomst dan ook weer open in een stad die negen dagen lang zal gonzen van vernieuwing en creatieve energie.
Op 22 oktober a.s. start de 15e editie van Dutch Design Week (DDW). Vanaf die datum tot en met 30 oktober gaan de deuren naar de toekomst dan ook weer open in een stad die negen dagen lang zal gonzen van vernieuwing en creatieve energie. DDW is verspreid over drie design area’s in Eindhoven. Met meer dan 475 evenementen, exposities, workshops en seminars is DDW het grootste designevent van Nederland.

Voorafgaand aan DDW organiseren wij voor (potentiële) deelnemers een spreekuur over deelname aan DDW en wel op: dinsdag 24 mei in Amsterdam en donderdag 9 juni in Eindhoven. De programmamanagers van DDW: Katja Lucas en Dries van Wagenberg zullen hierbij aanwezig zijn. Zij kunnen al je vragen beantwoorden over deelname aan DDW en je desgewenst ook adviseren over je deelname. Daarnaast is Francine Mendelaar van Fonds Kwadraat aanwezig om je te informeren over een rentevrije lening waarmee je een presentatie op DDW kan financieren.

 
Spreekuur

Wil jij je presenteren tijdens komende DDW en ben jij een ontwerper met een idee voor een innovatieve presentatie? Bezoek dan een van onze spreekuren. De DDW programmamanagers beantwoorden zowel al je inhoudelijke als praktische vragen over deelname en voorzien je van waardevol advies. Zoek je financiering voor je presentatie tijdens DDW? Fonds Kwadraat geeft je desgewenst advies over het aanvragen van een rentevrije lening. Het maximale leenbedrag is €8.000.

 
SPREEKUUR AMSTERDAM

Dinsdag 24 mei, om 14:00 en om 16.00 uur.

SPRING HOUSE, 4e etage, gelegen op 10 minuten lopen van AMSTERDAM CS.

De Ruiterkade 128, 1011 AC, Amsterdam, springhouse.nl

 
SPREEKUUR  EINDHOVEN

Donderdag 9 juni, om 14:00 en om 16.00 uur.

Design Innovation Space, Strijp S, 5 minuten lopen vanaf STATION STRIJP-S, of 10 minuten met bus van EINDHOVEN CS.

Torenallee 22–08, 5617 BD, Eindhoven, ddw.nl

 
Klik hier om je aan te melden.
(Aanmelden is verplicht, geef daarbij je voorkeur voor locatie aan. Heb je al een of meer specifieke vragen? Stel deze dan direct in het aanmeldingsformulier en je krijgt van ons bericht hoe laat je op het spreekuur kunt komen).