Zoeken

Sluit zoeken
Updates

VPRO Dag met DDW ambassadeur Ravi Naidoo

11 October 2018

Sectie C @ DDW 2017 by Iris Rijskamp
Tijdens Dutch Design Week in Eindhoven ervaar je hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. Als sponsor van de vooruitgang organiseert de VPRO op het festival een exclusieve lezing met DDW ambassadeur Ravi Naidoo (Design Indaba) op de eerste zondag van DDW (21 okt.).

VPRO Dag op DDW

Laat je inspireren door de lezing (in het Engels gesproken) van Raivi Naidoo and friends!

De Zuid-Afrikaanse Naidoo staat binnen de designwereld bekend als voorvechter van vernieuwing, talentontwikkeling en inclusiviteit en is een van de ambassadeurs van de  Dutch Design Week. Op de eerste zondag van DDW zal Naidoo samen met jong top talent van de Antenna conferentie een exclusieve lezing geven voor VPRO.

DDW ambassador: Ravi Naidoo

Ravi Naidoo (Durban, Zuid-Afrika 1964) is oprichter en directeur van Design Indaba in Zuid-Afrika. Naidoo maakt deel uit van de jury van de Index Awards, D&AD Impact Awards, IXDA Awards en Dutch Design Awards. In 2015 ontving hij de Sir Misha Black Medal voor zijn inzet om het onderwijs en de economie van Zuid-Afrika te versterken met behulp van design.

Ravi Naidoo geniet een sterke reputatie binnen de ontwerpwereld. Hij is de organisator van inspirerende internationale designconferenties, staat bekend als voorvechter van vernieuwing en maakt zich hard voor jong talent, dat hij wereldwijd scout en promoot. Daarnaast verdiept hij zich in grote maatschappelijke vraagstukken als de (mogelijke) rol van design voor de toekomst van Afrika. Eerder introduceerden Naidoo en DDW samen het nieuwe platform Antenna. Zijn ambassadeurschap past binnen het belang dat DDW hecht aan talentontwikkeling en inclusiviteit, en onderschrijft tevens de internationale ambities.

Wanneer & Waar?

Zondag 21 oktober
Ontvangst: 10.30 uur
Aanvang: 11.00 uur

Natlab
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

Koop hier je DDW X VPRO tickets29,50 euro (incl. DDW ticket en servicekosten)

Met dit DDW ticket heb je naast de exclusieve VPRO dag heel de week (al vanaf zaterdag 20 oktober) onbeperkt toegang tot alle locaties van het grootste designfestival van Noord-Europa (m.u.v. DDW Music Specials).