Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Eten bij designers: 5 bijzondere pop-up restaurants tijdens DDW

16 October 2018

Sectie-C dinner @ DDW 2017
Wist je dat je tijdens DDW ook bij verschillende designers kunt eten? Op bijzondere plekken, soms zelfs in de werkplaats van de ontwerpers zelf, kun je aanschuiven voor een heerlijk maaltje en een onvergetelijke ervaring. Hier zijn vijf (pop-up) restaurants waar food en design samenkomen. Veel plezier (en vergeet niet tijdig een plekje te reserveren)!

28 Grams of happiness

Waarom vinden we nou precies lekker wat we lekker vinden? Kunnen we gelukkiger en slimmer worden door de juiste dingen te eten? Food designstudio The Eatelier en creative chef Pippens gaan in op deze vragen door onderzoek te vertalen naar de wereld van voeding. Op een prachtige plek op Sectie-C creëren zij een educatieve, fascinerende en zintuiglijke lunch- en dinerervaring.

28 Grams of happiness, Sectie-C, hal 12

Sergio’s en Piet’s dinner

Eten aan één lange tafel in de werkplaats van Piet Hein Eek. Op 25 en 26 oktober transformeert de studio van de ontwerper tot een magisch restaurant waar Michelinsterren chef-kok Sergio Herman een vijfgangen diner bereidt voor 180 gasten.

Sergio’s en Piet’s dinner, Werkplaats Piet Hein Eek

Campina Dinners

Naresh Ramdjas is chef-kok, vormgever en een meester in smaak. Samen met de ontwerpers van Envisions host hij dit jaar de Campina Dinners. Geniet van een rondleiding door de werken van Envisions en een bijzonder viergangenmenu op het Campinaterrein, de nieuwste locatie van DDW.

Campina Dinners, IJsfabriek, Campinaterrein

Atelier lunches en atelier dinners

De creatieven van Sectie-C gooien tijdens DDW hun deuren open voor een bijzondere, zintuigelijke ervaring. In een intieme setting laten de ontwerpers je kennismaking met hun werkplek en manier van werken. Food artist Jasper Udink ten Cate zorgt voor een foodervaring met heerlijke smaken en verhalen.

Atelier lunches en atelier dinners, Sectie-C

Bar Bistro Calypso

Ook op Stratumseind, de onvolprezen uitgaansstraat van Eindhoven, komt design samen met eten en ontmoetingen. De hele week wordt bij Calypso het Carnaval der Creatieven gevierd, met de DJ Designer Battle, nu al een legendarische traditie, frikandellen, haring en veel meer.

Bar Bistro Calypso, Stratumseind 85