28 Grams of happiness
Waarom vinden we nou precies lekker wat we lekker vinden? Kunnen we gelukkiger en slimmer worden door de juiste dingen te eten? Food designstudio The Eatelier en creative chef Pippens gaan in op deze vragen door onderzoek te vertalen naar de wereld van voeding. Op een prachtige plek op Sectie-C creëren zij een educatieve, fascinerende en zintuiglijke lunch- en dinerervaring.
28 Grams of happiness, Sectie-C, hal 12
Sergio’s en Piet’s dinner
Eten aan Ă©Ă©n lange tafel in de werkplaats van Piet Hein Eek. Op 25 en 26 oktober transformeert de studio van de ontwerper tot een magisch restaurant waar Michelinsterren chef-kok Sergio Herman een vijfgangen diner bereidt voor 180 gasten.
Sergio’s en Piet’s dinner, Werkplaats Piet Hein Eek
Campina Dinners
Naresh Ramdjas is chef-kok, vormgever en een meester in smaak. Samen met de ontwerpers van Envisions host hij dit jaar de Campina Dinners. Geniet van een rondleiding door de werken van Envisions en een bijzonder viergangenmenu op het Campinaterrein, de nieuwste locatie van DDW.
Campina Dinners, IJsfabriek, Campinaterrein
Atelier lunches en atelier dinners
De creatieven van Sectie-C gooien tijdens DDW hun deuren open voor een bijzondere, zintuigelijke ervaring. In een intieme setting laten de ontwerpers je kennismaking met hun werkplek en manier van werken. Food artist Jasper Udink ten Cate zorgt voor een foodervaring met heerlijke smaken en verhalen.
Atelier lunches en atelier dinners, Sectie-C
Bar Bistro Calypso
Ook op Stratumseind, de onvolprezen uitgaansstraat van Eindhoven, komt design samen met eten en ontmoetingen. De hele week wordt bij Calypso het Carnaval der Creatieven gevierd, met de DJ Designer Battle, nu al een legendarische traditie, frikandellen, haring en veel meer.
Bar Bistro Calypso, Stratumseind 85