Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Dutch Design in New York

17 May 2016

Op uitnodiging van NYCxDesign en in samenwerking met het NY Consulaat Generaal bezoekt een afvaardiging van de Dutch Design Week community en de Dutch Design Foundation dit internationale design festival in New York.

Op uitnodiging van NYCxDesign en in samenwerking met het NY Consulaat Generaal bezoekt een afvaardiging van de Dutch Design Week community en de Dutch Design Foundation dit internationale design festival in New York. De kern van dit festival bestaat uit de ICFF (international furniture fair) en design en kunst beurzen: Collective Design Fair, Wanted Design en Frieze Art fair. De delegatie gaat op bezoek bij de de beurzen en galleries. Ze nemen deel aan activiteiten – en lezingenprogramma’s en andere events. Daarnaast gaan ze verkennende gesprekken aan met het Museum of Art and Design ,het Cooper Hewitt Museum en het MOMA. Het programma en bezoek is mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds. Er volgt een verslag over de mogelijkheden voor Dutch Design in New York. 

Deelnemers: Leonne Cuppen (YKSI), Teresa van Dongen (Studio Teresa van Dongen), Wendy Plomp & Remco van de Craats (Dutch Invertuals), Ingrid van der Wacht (Dutch Design Foundation), Dries van Wagenberg (Dutch Design Foundation).

Volg Teresa van Dongen in NY via: www.instagram.com/dutchdesignweek