Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Overtreders W artdirectors Klokgebouw 2016

19 May 2016

Ontwerpers Reinder Bakker en Hester van Dijk (Overtreders W) zijn dit jaar de artdirectors van het Klokgebouw tijdens Dutch Design Week. Onder het thema ‘No Waste’ hebben ze zich ten doel gesteld de volledige tentoonstelling in te richten zonder afval te produceren.

NO WASTE
OVERTREDERS W ARTDIRECTORS KLOKGEBOUW


No Waste
Om die ambitie te verwezenlijken, gaan de ontwerpers op zoek naar reststromen en lenen ze materiaal van samenwerkingspartners. Bij die zoektocht laten ze zich graag verrassen door onverwachte vondsten. De uitdaging wordt om de min of meer toevallige input te regisseren tot een sterke eenheid.

Expo Klokgebouw
Sinds 2013 stelt Dutch Design Week een externe partij aan voor de inrichting en presentatie van het expositiegedeelte in het Klokgebouw. Eerder waren dat pr-bureau Organisation in Design (2013) en ontwerpers Kolk & Kusters (2014, 2015).

Overtreders W
Overtreders W is het ruimtelijk ontwerpbureau van Reinder Bakker en Hester van Dijk, beiden afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven. Sinds 2006 ontwerpen ze binnen- en buitenruimtes, met ruimtelijke installaties als specialisatie. Overtreders W werd genomineerd voor verschillende designprijzen, waaronder Dutch Design Awards en The Great Indoors Award.

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER EXPOSEREN IN HET KLOKGEBOUW.