Zoeken

Sluit zoeken
Updates

DDW Presenteert: de officiƫle aftermovie van DDW18

12 December 2018

Dutch Design Week (DDW) 2018 stond in het teken van het thema 'If not us, then who?, een oproep voor consumenten, professionals, beleidsmakers, overheden, en daarnaast ook een eerbetoon aan de ontwerpers.Ā Zij bedenken oplossingen, creĆ«ren innovaties, zijn pioniers, maken dingen tastbaar en functioneel. Het is aan ons allen om deze creatieve oplossingen te omarmen en te stimuleren. Samen bepalen we hoe de wereld er in de toekomst uit zal zien.Ā 

Met ruim 2.600 (inter)nationale ontwerpers, verspreid over 120 locaties in Eindhoven, was er op DDW18 meer te zien dan ooit tevoren. Voor het eerst organiseerde DDW acht verschillende design areas. Om je weer even onder te dompelen in DDW18, neemt de aftermovie je mee langs alle acht gebieden en zelfs mee de nacht in naar DDW Music Festival.

Dit jaar waren de ambassadeurs Ravi Naidoo (Design Indaba), Laurens van den Acker (Renault) en Wendy Plomp (Dutch Invertuals). Zij zetten hun netwerk in om verbindingen te leggen, fungeren als klankbord voor deelnemers en bezoekers en initieerden speciale activiteiten tijdens de week.

Play video