Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Frame Lab 2019: wat is de volgende stap in ruimtelijk ontwerp?

18 February 2019

Tijdens Frame Lab, 20-21 februari 2019, verkennen toekomstgerichte ontwerpers en architecten, vooruitstrevende vernieuwers, industrielichamen en visionaire merken de toekomst van ruimtes. Ben jij er een van?

Frame Lab, een wereldwijd podium voor het verkennen van de volgende stap in ruimtelijk ontwerp

Hoe gaan we in de toekomst leven, werken, winkelen en ontspannen? Nieuwe technologieën stimuleren innovatie in een razend tempo. Hoe kunnen we ze inzetten om beter in te spelen op menselijke behoeften en grote, mondiale vraagstukken?

Frame Lab 2019 verkent samen met meer dan 1000 toekomstgerichte ontwerpers en architecten, vooruitstrevende vernieuwers, industriebelichters en visionaire merken de toekomst van ruimtes, onderverdeeld in vier content tracks: Intuïtieve technologie, Full Circle, de co-economie en Clue me. Van duurzaam bouwen tot de toekomst van stedelijke mobiliteit, deze 4 content tracks richten zich op de integratie van technologie in het ruimtelijk ontwerp, met aandacht voor een breed scala aan interesses en specialismen. Door een combinatie van lezingen, workshops en merkervaringen verkent elke track innovatie in retail, horeca, shows, instellingen, werk en residenties.

Voor meer informatie over Frame Lab 2019 en ticketverkoop, klik hier