Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar Updates

Brabant Living Lab

Maak in Brabant Living Lab kennis met de nieuwste innovatieve oplossingen van Brabantse makelij. Laat je verleiden om mee te ontwerpen aan oplossingen voor de maatschappelijke vraagstukken van morgen. Met het thema ‘What’s Next?’ dagen we je uit om mee na te denken over de toekomst.

What’s Next?

Maak in Brabant Living Lab kennis met de nieuwste innovatieve oplossingen van Brabantse makelij. Laat je verleiden om mee te ontwerpen aan oplossingen voor de maatschappelijke vraagstukken van morgen. Met het thema ‘What’s Next?’ dagen we je uit om mee na te denken over de toekomst. Hoe ziet ons leven er straks uit? Hoe kunnen we de problemen van nu ombuigen naar kansen voor de toekomst?


Brabant Living Lab is dé plek waar designers, ondernemers, studenten, ambtenaren en bezoekers samen aan de slag gaan. We geloven namelijk dat als verschillende mensen met verschillende achtergronden, kennis en ervaring samen nadenken en experimenteren, er betere en meer vernieuwende antwoorden komen. 

Kom langs en doe mee! Brabant Living Lab op het Ketelhuisplein is iedere dag geopend van 11.00 – 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over programma en line up op brabantlivinglab.nl of volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.