Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Eindhoven Exchange | The Design Edition

18 July 2019

Wil je internationale designstudenten ontmoeten en hosten tijdens DDW? Eindhoven en Dutch Design Foundation doen een beroep op (industriële) designstudenten en ontwerpers uit Eindhoven voor een nieuwe ervaring: Eindhoven Exchange - de designeditie.

Eindhoven en Dutch Design Foundation zoeken Eindhovense (industrieel) ontwerpstudenten en ontwerpers uit Eindhoven voor een nieuwe ervaring: Eindhoven Exchange - de designeditie.

Wij geloven sterk in de kracht van ontwerpers en hun impact op de wereld van morgen. En, we geloven in samenwerkingen. Daarom willen we internationaal talent de kans geven om naar Dutch Design Week (DDW) 2019 te komen en zo Eindhoven te ontdekken tijdens een driedaagse ervaring. We willen de design community uitbreiden en zijn opzoek naar 'hosts' voor deze internationale talenten.

Wat vragen we van jou als host?
Wat we van jou als host nodig hebben is een bank, een bed, of een luchtbed. We zoeken voor drie dagen tijdens DDW (23-25 oktober 2019) onderdak voor internationale, gelijkgestemde designstudenten.

Wat bieden wij?
Nieuwe contacten met internationale ontwerpstudenten, toegang tot DDW, een programma met design talks, tours, een feestje en meer. Daarnaast krijg je € 75 (incl. BTW) voor drie dagen. Geïnteresseerd in en wil je deelnemen? Meld je dan nu aan via de website van This is Eindhoven.