Zoeken

Sluit zoeken
Updates

DDW Ambassadeur Studio Drift toont 'Franchise Freedom' bij NASA

21 July 2019

Op 16 juli werd een eenmalige 'custom edition' van Franchise Freedom, een vliegend sculptuur van 300 Intel® Shooting StarTM-drones door Studio Drift, getoond in NASA's Rocket Garden in het Kennedy Space Center Visitor Complex. Het werd begeleid door een live muziekperformance van Duran Duran. 

Volgens de studio markeert de Franchise Freedom performance een eerbetoon aan iconische verschuivingen in de technologie van toen en nu, die een positieve invloed hebben op de evolutie van de mensheid. Het duo stelt dat NASA's historische maanlanding de perspectieven op onze rol in het universum heeft veranderd. Of we nu de maan, de lucht of waar dan ook verkennen, volgens het ontwerpbureau gaat het uiteindelijk allemaal over het verbeteren van het leven hier op aarde. Franchise Freedom inspireert hetzelfde door technologie en natuur met elkaar te laten versmelten. 

Volgens DDW-ambassadeur Ralph Nauta is "de maanlanding van Apollo 11 een voorbeeld van hoe technologie een positief effect kan hebben op de mensheid. Laten we dit als voorbeeld nemen van de verbazingwekkende mogelijkheden die we hebben als we onze gedachten bij elkaar brengen. Het is onze verantwoordelijkheid om met behulp van technologie te bouwen aan een duurzame toekomst".