Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Neem deel aan het Creativity World Forum 2019

27 August 2019

Op 21, 22 en 23 oktober vindt in Brabant het Creativity World Forum (CWF2019) plaats. Het CWF2019 is hét internationale congres over creativiteit, innovatie en verbeeldingskracht en brengt zo’n tweeduizend professionals uit alle disciplines en windstreken samen. Profiteer tot 10 september van het early bird tarief en zorg dat je erbij bent.

De wereld om ons heen wordt steeds complexer. Oplossingen die vroeger voldeden, sluiten vaak niet meer aan bij de realiteit van nu. De grote vraagstukken van deze tijd vragen om een andere manier van denken en vooral ook een andere manier van doen. Er is - meer dan ooit - behoefte aan creativiteit, innovatie en verbeeldingskracht.  
 
Deelnemers van het Creativity World Forum gaan dat van 21 tot en met 23 oktober aan den lijve ondervinden. Door onverwachte ontmoetingen, prikkelende sessies en optredens en inspirerende sprekers. Denk aan de jonge klimaatstaker Lilly Platt, die op haar 11eal behoort tot de 100 invloedrijkste adviseurs op het gebied van plastic vervuiling. Of Dennis Karpes, oprichter van Dance4Life, die nu met Justdiggit strijdt tegen woestijnvorming en voor een groen Afrika in 2030. Educatiepionier John Hardy, foodfuturist Chloé Rutzerveld, creator Lucas de man, ‘filantroop-kapitalist’ Michael Green en nog veel meer inspirerende sprekers laten zien hoe zij creativiteit inzetten om de wereld een beetje beter te maken.
 
Als CWF2019-deelnemer ga je ook zelf aan de slag. Op dag twee trekken we Brabant in. We worden uitgedaagd om samen en op een creatieve manier te werken aan concrete casussen van Nederlandse en internationale bodem op het gebied van mobility, resources, inclusiveness, food en progress. Het complete programma vind je hier.

Play video

In totaal verwachten we zo’n 2.000 (inter)nationale deelnemers uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, maatschappelijke organisaties en natuurlijk de creatieve sector. Hoofdlocatie van het CWF2019 is Eindhoven, waar tegelijkertijd Dutch Design Week plaatsvindt.
 
Dus ben jij geïnteresseerd in creativiteit, innovatie én in maatschappelijke vraagstukken? Wil jij ervaren hoe je door anders te kijken, te denken en te doen tot nieuwe inzichten en oplossingen komt? Je professionele netwerk op dat vlak vergroten? Koop dan nu je ticket voor het early bird tarief van €495,- in plaats van €595 euro.
 
Start-ups, NGO’s en non-profitorganisaties die in aanmerking komen voor de Social Deal, betalen nog eens € 100,- minder. Voor studenten kost een ticket €150,-.
 
Klik hier voor meer informatie en kom ook!