Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Inschrijving ‘Design de Auto van de Toekomst’ geopend

03 September 2019

Renault organiseert ‘Design de Auto van de Toekomst’. Deel jouw visie en maak kans op één jaar gratis 100% elektrisch rijden in de nieuwe Renault ZOE.

Heel Nederland wordt uitgedaagd om een zo goed mogelijk idee over de auto van de toekomst te delen, waarna drie finalisten hun toekomstvisie met bijpassend design mogen uitwerken met hulp van een professionele schetser. De drie finalisten maken daarnaast kans op één jaar gratis 100% elektrisch rijden in de nieuwe Renault ZOE.

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk op het gebied van mobiliteit. Er zijn ingrijpende wijzigingen op komst, de verstedelijking ontwikkelt zich snel. Renault omarmt deze trends en zoekt naar manieren om mensen op een efficiënte, duurzame en betaalbare wijze te vervoeren. Renault doet dit met een duidelijke visie: het eenvoudiger maken van het alledaagse leven in 2030 met mobiliteit die 100% elektrisch, verbonden, gedeeld en autonoom is.
 
Renault is benieuwd hoe men denkt over de auto van de toekomst. Iedereen met een duidelijke visie over de toekomst van mobiliteit in 2030 wordt uitgedaagd om zich op te geven voor de wedstrijd ‘Design de Auto van de Toekomst’.
 
Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Laurens van den Acker, Senior Vice President of Corporate Design van Renault en voormalig DDW ambassadeur (2018). De winnaar wordt tijdens Dutch Design Week bekend gemaakt, waarvan Renault voor de tweede keer partner is.

Kijk voor meer informatie over ‘Design de Auto van de Toekomst’ op: designdeautovandetoekomst.nl