Zoeken

Sluit zoeken
Updates

CWF2019: change the inevitable

13 September 2019

Verrassende sprekers, fascinerende vragen en een internationale vibe. Het Creativity World Forum 2019, is een driedaagse internationale conferentie over creativiteit en innovatie van 21 t/m 23 oktober in Brabant. Níet om achterover te leunen, maar om bij te dragen aan iets groters dan jezelf.

Van de plastic soep tot verspilling van voedsel, van maatschappelijke ongelijkheid tot klimaatverandering, als maatschappij staan we voor immense uitdagingen. De motor voor verandering? Creativiteit! Tijdens het CWF2019 komen 2.000 creatieven, ondernemers, beleidsmakers, docenten en studenten uit de hele wereld samen om het onvermijdelijke te veranderen met creativiteit. En jij kunt erbij zijn.

Kom je naar het CWF2019, dan ervaar je drie dagen lang de kracht van creativiteit.

Op maandag 21 oktober word je tijdens een wervelende show in het Parktheater in Eindhoven uit je evenwicht gebracht. Door verrassende sprekers zoals Lilly PLatt, die op haar 6e begon met het opruimen van zwerfafval in haar buurt en 5 jaar later een van de invloedrijkste stemmen is op het gebied van plasticvervuiling. Of door Dennis Karpes, oprichter van Dance4Life, die zich nu volledig stort op het tegengaan van de verwoestijning van Afrika. De dag eindigt met een onvergetelijke food-experience – ooit van plof-insecten gehoord? - gecureerd door food futurist Chloé Rutzerveld.

Op dag 2 ga je op expeditie in Brabant naar 1 van de 5 CWF-locaties in Brabant. Tijdens een interactief programma ga je aan de slag met actuele cases op het gebied van mobiliteit, inclusiviteit, resources en food. Samen ervaar je hoe je (jouw) creativiteit kunt inzetten om tot nieuwe oplossingen te komen. En we sluiten de dag af met een knallend social event.

Op dag 3 brengen we bestaande kennis en nieuwe inzichten samen in het Parktheater in Eindhoven, tijdens sessies met changemakers zoals Michael Green (Social Progress), Lucas de Man (Nieuwe Helden), Jalila Essaidi (BioArt Lab) en Milo Chao (Chao&Cao). En we sluiten af met een flinke portie positieve verwarring van mindfucker Victor Mids.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het volledige programma.

Tickets

Dus. Geloof jij dat creativiteit kan bijdragen aan een betere wereld? Wil jij aan de slag om met creativiteit het verschil te maken? Zorg dan dat je erbij bent en koop je tickettegen het gereduceerd tarief van 395 euro. Start-ups en NGO’s profiteren van extra korting.
 
Klik hier voor meer informatie!