Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

Cube design museum lezingen

17 October 2016

Cube design museum richt zich met Cube design labs op een designproces waarvan het resultaat bijdraagt aan de levensbehoeften en ambities van de mens. In deze designlabs worden museumbezoekers uitgedaagd mee te denken: co-design en co-creatie met designstudenten, onderzoekers en andere belanghebbenden.

25 oktober, 13.30-19.45 uur Natlab Eindhoven

Cube design museum is een hybride instelling die zich met Cube design labs richt op een designproces waarvan het resultaat bijdraagt aan de levensbehoeften en ambities van de mens. In deze designlabs worden museumbezoekers uitgedaagd mee te denken: co-design en co-creatie met designstudenten, onderzoekers en andere belanghebbenden, gebaseerd op de principes van design thinking.

Tijdens Dutch Design Week 2016 wordt in een serie van drie lezingen en een documentaire ingegaan op de waarde van design thinking voor het creëren van producten, concepten en diensten die tegemoet komen aan complexe (toekomstige) menselijke behoeften en ambities. 

Entrée is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt: reserveer een ticket en daarmee een gratis plek! Elke lezing en de documentaire hebben een afzonderlijk ticket.

Programma

• 13.30 – 14.15: ‘What is design thinking?’ door Jan Schmiedgen en Karen von Schmieden

• 16.00 – 16.45:‘Every child a social designer!’ door Emer Beamer

• 17.30 – 18.40: Film: ‘Design Disruptors’ Een documentaire van Invision – onder regie van Catalyst

• 19.00 – 19.45: ‘Meat the Future’ door Koert van Mensvoort

Meer info: http://www.cubedesignmuseum.nl/nl/activiteiten/dut...  

Tickets: http://www.eventbrite.nl/o/cube-design-museum-1125... 

Visitor mode