Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

Bezoek de What if Lab expo op DDW of in Indonesiƫ

16 October 2019

'What if Lab' daagde afgelopen oktober tien Nederlandse en Indonesische ontwerpers uit met de vraag: Wat als we samen onze duurzame samenleving zouden kunnen ontwerpen? Deze interculturele projecten worden nu gelijktijdig geƫxposeerd in Nederland, tijdens DDW in het Klokgebouw, en in Indonesiƫ tijdens de Bandung Design Biƫnnale!

In oktober vorig jaar startten vijf Indonesische- en vijf Nederlandse ontwerpers een unieke samenwerking waarin zij in teams een aantal grote ontwerpvragen onderzochten die Indonesiƫ vandaag de dag kenmerken. Ze ontwikkelden samen nieuwe oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van duurzaam onderwijs, biomaterialen, schone lucht en veerkrachtige wijken.

In de exposities worden slimme concepten en nieuwe prototypes gepresenteerd, om zo actief bij te kunnen dragen aan een duurzame toekomst. Na een eerdere expositie in Jakarta, worden deze interculturele projecten nu opnieuw geƫxposeerd. In Nederland vind je het op DDW in het Klokgebouw, Ʃn in Indonesiƫ als onderdeel van de Bandung Design Biennale.

Waar moet je wanneer zijn?

  • Eindhoven: Dutch Design Week, Klokgebouw 50, 19ā€“27 oktober 2019
  • Bandung: Gallery Soemardja Institut Teknologi Bandung, 17-30 oktober 2019Ā 

Meer informatie over What if Lab: the sustainable society vind jeĀ hierĀ (deze informatie is alleen Engelstalig beschikbaar).

Play video
Visitor mode