Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

Dutch Design Week 2019 is NOW

19 October 2019

Opening DDW19, Jeroen van der Wielen
Welkom op Dutch Design Week 2019! Ook dit jaar staan de ontwerpers weer klaar om je gedurende deze negen dagen een kijkje in hun wereld te geven.

Met ongeveer 2600 deelnemende ontwerpers verspreid over meer dan 100 locaties in Eindhoven, zit het programma bomvol met alle laatste ontwikkelingen uit het ontwerpveld. Negen dagen lang organiseert en faciliteert DDW onder andere exposities, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Online programma

Eerst op onderzoek voordat je op pad gaat? Bekijk het online programma en gebruik de filters om events en exposities te vinden die aansluiten op jouw interesses. 

DDW Routes

Geen idee waar je moet beginnen? Verken Dutch Design Week (DDW) aan de hand van een van de vele routes gecureerd door DDW en haar partners. Welke route je ook kiest, je zult van alles wat ervaren, van het werk van getalenteerde jonge ontwerpers tot de laatste technische innovaties.

De routes zijn eenvoudig te volgen; loop de route via Google Maps op ddw.nl of spring in een van de Hop-on Hop-off bussen. Elke route heeft een eigen bus die een aantal keren langs de route stopt. Op vertoon van je DDW polsbandje kun je gratis gebruik maken van de bussen. Heb je geen polsbandje? Dan kun je in de bus voor 5 euro (alleen pin) een dagkaartje kopen die gedurende 1 dag geldig is voor alle Hop-on Hop-off bussen.

Design areas & Openingstijden

DDW is verdeeld in verschillende design areas: Strijp-S, StrijpT+R, Central, Downtown, Station, Sectie-C, Campina, Hallenweg en Plan-B. De openingstijden verschillen per locatie, maar de meeste locaties zijn dagelijks geopend van 11.00-18.00 uur. Bekijk het online DDW19 programma voor meer informatie en de exacte openingstijden per locatie. Voor de openingstijden van de e-ticket omwissellocaties kijk je op de website.

Houd de website en DDW socials in de gaten voor de dagelijkse design area recap video's!

Nog geen kaartje? Koop je kaartje online of aan de deur!

Tijdens DDW zijn op meer dan 100 locaties presentaties van ontwerpers te zien. Er zijn twee type tickets: DDW Tickets & Pro Tickets. Voor meer informatie over de tickets, ticketlocaties en het kopen van een ticket, klik hier!

Let op: Dit jaar is het NIET mogelijk om DDW Music Festival optredens te bezoeken met je DDW Ticket. Voor meer informatie over het DDW Music Festival Ticket bekijk je de info hieronder of ga je naar effenaar.nl.

Play video