Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Talks & Topics: Zondag 20 Oktober

20 October 2019

DDW Talks: Architecture & Public Space
Met werk van 2600 ontwerpers, dat betrekking heeft op zo’n beetje alle terreinen van onze samenleving, biedt Dutch Design Week (DDW) ook heel wat stof tot debat, voer voor reflectie en goede verhalen. Hier geven we je een dagelijks overzicht van alle talks, debatten en seminars op DDW.

DDW Talks | Architecture & Public Space

In de Architecture & Public Space Talk gaat moderator Floris Alkemade (Rijksbouwmeester en architect) in gesprek met Laurens van den Acker (Senior Vice President of Corporate Design at Groupe Renault), Coren Sharples (Founding partner of SHoP Architects New York), Francesca Cesa Bianchi (Boeri Architetti), Carolien Ligtenberg (Founder of Amsterdam based Bureau ZWIRT) en Fabio Colturri (Head of Content at DesignWanted) waarbij er wordt nagedacht over nieuwe ontwerpconcepten voor de toekomst van bouwen, stedelijke transformatie en openbare ruimte. Kom meer te weten over circulariteit, technologie en steden creëren met én voor mensen. Alle DDW Talks zijn Engels gesproken.

14.00 - 18.30 | DDW Talks: Architecture & Public Space
Locatie: FIFTH | NRE

New Light - philosophical considerations/talks

Op drie momenten in Dutch Design Week geeft Sarai van de Boel een filosofische beschouwing bij de expositie New Light in Studio Sarai. Het is een interactief gesprek met bezoekers waarbij zij het fenomeen licht onder de loep neemt.

15.00 - 17.00 | New Light - philosophical considerations/talks
Locatie: Studio Sarai

Philips Museum | People Centric Community Hospital

Design Talk gepresenteerd door Srdjan Jovicic. Een geïntegreerde multidisciplinaire aanpak zorgde ervoor dat het ontwerpteam zich gedurende het hele ontwerpproces kon richten op de ervaring van de patiënt en het personeel. Zo kon er niet alleen een ziekenhuis worden ontwikkeld, maar ook een levendig zorgsysteem dat de gemeenschap ondersteunt.

13.30 - 14.00 | People Centric Community Hospital
15.00 - 15.30 | People Centric Community Hospital
Locatie: Het Philips Museum

Design Academy Eindhoven | De Arena

De Arena is een essentieel onderdeel van de Graduation Show van de Design Academy Eindhoven, waarin presentaties, performances, filmvertoningen en debatten georganiseerd door afgestudeerden, naast prominente professionals uit het veld en de uitgebreide DAE-gemeenschap. Klik hier om het programma van vandaag te zien.

11.00 - 18.00 | The Arena
Locatie: Campina Milk Factory, Kanaaldijk-Zuid