Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Open Call: Driving Dutch Design 2020

08 November 2019

Drivers 2019, beeld: Oscar Vinck
Vanaf januari beginnen wij met alweer de achtste editie van het succesvolle programma Driving Dutch Design (DDD) en daarvoor zoeken we een nieuwe lichting 'Drivers'. Je kunt je tot 11 december 2019 aanmelden.

Opzoek naar Drivers!

Ben jij een gedreven ontwerper en wil je jouw onderneming naar het volgende level brengen? Dan zoeken we jou!

Vanaf januari beginnen wij met alweer de achtste editie van het succesvolle programma Driving Dutch Design (DDD). DDD staat bekend 
als de katalysator van ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation (DDF) voor talentvolle, creatieve ondernemers. Voor komend jaar zoeken we weer een nieuwe lichting 'Drivers'. 

Als Driver volg je samen met de andere Drivers gezamenlijk masterclasses op het gebied van profilering, financiering, bedrijfsvoering, presentatie en communicatie. Daarnaast ontwikkelen de ontwerpers zich persoonlijk met een ABN AMRO-coach.¬†Als onderdeel van DDD komen zij vanaf april samen om in oktober tijdens Dutch Design Week zowel collectief als individueel het eindresultaat te presenteren in o.a. een expo, het ‚ÄėDrivers Pitch Event‚Äô en een publicatie.

Voor meer informatie over het programma, klik hier. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Katja Lucas.

Je kunt je tot 11 december 2019 aanmelden via de volgende link: Driving Dutch Design 2020.

 

 

Drivers van 2019
© Oscar Vinck