Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Het moment is daar: De DDW19 aftermovie

12 December 2019

Ā©Cleo Goossens
Met de projecten van ruim 2.600 (inter)nationale ontwerpers verspreid over 120 locaties in Eindhoven, was er op DDW19 meer te zien dan ooit tevoren. Blik terug op #DDW19 met de officiƫle aftermovie!
Play video

Blik met ons terug op de succesvolle achttiende editie van DDW! Zet je schrap, want in 2 minuten nemen we je mee langs het werk van ruim 2.600 (inter)nationale ontwerpers, verspreid over 120 locaties in Eindhoven.Ā 

Vind je twee minuten niet genoeg? In de aftermovie komen de negen Design Areas allemaal samen, maarĀ hier vind je ze stuk voor stuk nog een keer uitgelicht. Wil je daarnaast ook weten welke trends we dit jaar oppikten uit het programma? Kijk dan hier voor het overzicht van alle DDW19 trends.

We hadden dit jaar ook een primeur: we lanceerden namelijkĀ DDW talks, een dagelijks talksprogramma gecureerd door DDW en partners. Samen met belangrijke sleutelfiguren uit het ontwerpveld en daarbuiten, verkenden we diverse ontwerpdisciplines, bespraken we de actualiteit, blikten we terug op het verleden en wierpen we een blik in de toekomst. Houd vanaf 2020 de website in de gaten voor de volledige talks video's!