Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

Bezoek de Frame Awards 2020

07 January 2020

Frame
Kom op 19 - 20 februari 2020 naar de Frame Awards bij B.Building Amsterdam. Verken samen met toekomstgerichte ontwerpers en architecten, vooruitstrevende vernieuwers, industriƫlen en visionaire merken de toekomst van ruimte(s).

Ontdek de toekomst van ruimtelijk ontwerp

Tijdens Frame Awards verkennen toekomstgerichte ontwerpers en architecten, vooruitstrevende vernieuwers, industrielampen en visionaire merken de toekomst van ruimtes. Ben jij Ć©Ć©n van hen?

Wat zijn de vier kaders?

Frame Awards by Day 2020 heeft vier inhoudelijke tracks, zodat je je bezoek kunt afstemmen op je persoonlijke en professionele interesses. Elk traject verkent innovatie in retail, hospitality, werk en wonen door een combinatie van gesprekken, workshops, installaties, masterclasses en merkbeleving.

Retail: hoe kunnen ontwerpers merken helpen om in een steeds complexer wordend retaillandschap omgevingen te creƫren die op een meer emotioneel niveau communiceren?
Hospitality:Ā hoe kunnen hotel- en restaurantontwerpers het begrip comfort verheffen nu elke sector zich bezighoudt met het idee van 'gastvrijheid'?
Work:Ā aan welke nieuwe parameters moet het kantoor voldoen om zijn bestaansrecht te rechtvaardigen nu agile werken in een stroomversnelling raakt?
Living: wat is de rol van ontwerp in het oplossen van onze meest urgente existentiƫle bedreigingen in een tijd van voortdurende sociale en ecologische chaos?

Ontmoet de koplopers uit een brede dwarsdoorsnede van de werk-, woon-, horeca- en retailsector, met als missie de toekomst van het ruimtelijk ontwerp te verkennen. Bezoek de workshops, krijg nieuwe inzichten en ontdek hoe we zullen leven, winkelen en werken in de toekomst.

Nieuwsgierig? Lees hier meer.