Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Sheltersuit Sleep Out

20 January 2020

Sheltersuit Sleep Out ©️Sheltersuit
Sheltersuit organiseert in de nacht van 14 op 15 maart de eerste Nederlandse Sheltersuit Sleep Out. De deelnemers overnachten gezamenlijk op de Oude Markt in Enschede om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor de daklozenproblematiek in de wereld. Meedoen? Schrijf je nu in!

Sheltersuit Sleep Out

Met de Sheltersuit Sleep Out wil de organisatie aandacht genereren voor de daklozenproblematiek in de wereld en tegelijkertijd geld inzamelen om er wat tegen te kunnen doen. Samen met alle deelnemers, de stad Enschede en een grandioos programma houden de deelnemers elkaar warm. Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan Stichting Sheltersuit die daarmee speciale water- en winddichte jassen maken. Vervolgens zorgt Sheltersuit voor een juiste en eerlijke distributie onder daklozen. De droom: dat niemand op de wereld het koud heeft.

De Sheltersuit Sleep Out vindt plaats in de nacht van 14 op 15 maart en je kunt je nog inschrijven. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus reserveer snel je plek en schrijf je hier in.

Wil je op een andere manier iets bijdragen?

Je kunt natuurlijk mee slapen op de grote markt van Enschede, maar je kunt ook een steentje bijdragen door een eigen inzamelingsactie te starten. Organiseer je eigen mini-sleep out, benefietwedstrijd, of verkoop warme koppen soep of 'Koek en Zopie'. Meld jouw eigen actie hier aan.