Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Inzendingen Dezeen Awards 2020 geopend

11 February 2020

Dezeen Awards 2020,<br /> ©Dezeen
Ontwerpers en studio’s wereldwijd kunnen vanaf nu hun werk indienen om kans te maken op een Dezeen Award. De awards worden later dit jaar door Dezeen uitgereikt aan de beste projecten op het gebied van architectuur, interieur en design.

Inzendingen voor Dezeen Awards worden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit 75 internationale ontwerpers, architecten, academici en journalisten. De projecten worden niet alleen beoordeeld op hun schoonheid en innovatie, maar ook op het voordeel wat ze gebruikers en het milieu kunnen bieden. 

Benieuwd naar de winnaars van vorig jaar? Hier vind je een overzicht met o.a. DDW19 ambassadeur Studio Drift, winnaar in de categorieën Designer of the Year en Lighting Design of the Year.

Voor de editie van 2020 heeft Dezeen een aantal nieuwe awards geĂŻntroduceerd, waaronder 'landscape project', 'infrastructure project', 'bar interior', 'restaurant interior', 'small retail interior', 'large retail interior', 'architectural lighting design' and 'exhibition design'.

Meer weten of aanmelden? Dat kan hier.