Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Vind financiƫle hulp via voordekunst

07 April 2020

Ā©voordekunst
Organiseer een virtuele workshop of verkoop je samples. Voordekunst heeft een actie georganiseerd voor de makers en instellingen die financieel onder druk zijn komen te staan door de effecten van het coronacirus. Zij kunnen nu via voordekunst een eigen actiecampagne te starten.

Om kunst en cultuur mogelijk te blijven maken voor nu en in de toekomst biedt voordekunst makers en instellingen die de gevolgen financieel merken van de maatregelen rondom COVID-19 de mogelijkheid om een actiecampagne te starten.

Een actiecampagne heeft geen doelbedrag en geen afgebakende looptijd, in tegenstelling tot een crowdfundingcampagne. Bij een actiecampagne bieden makers in ruil voor een donatie speciale tegenprestaties aan: zoals een virtuele workshop door een maker of het verkopen van samples.

Op deze manier kan de actiecampagne ingezet worden om tijdelijk extra inkomsten te genereren. Donateurs dragen bij aan het ondersteunen van het museum waar zij zo graag naar toe gaan of aan het werk van de ontwerper waar zij zo fan van zijn. Voor meer informatie kijk je hier.