Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Call for entries voor DDA categorie ‘Best Commissioning’ verlengd

26 May 2020

©Oscar Vinck
De Call for Entries voor Dutch Design Awards 2020 is vanaf vandaag gesloten, maar dit geldt nog niet voor de categorie ‘Best Commissioning’. De aanmeldingen voor deze categorie zijn met een extra maand verlengd, tot en met 25 juni.

Dutch Design Awards (DDA) begrijpt dat de prioriteiten voor veel bedrijven zijn opgeschud en veranderd door de opkomst van het coronavirus. Deze nieuwe realiteit vraagt om nieuwe processen en dat kost tijd. Om die reden hebben ze ervoor gekozen om de Call for Entries voor de categorie ‘Best Commissioning’ nog een maand langer te laten doorlopen. Je kunt je, alleen voor deze categorie, nog aanmelden tot en met 25 juni.
 
Goed opdrachtgeverschap en duurzame inzet van ontwerpers zijn van groot belang. ‘Best Commissioning’ is er voor opdrachtgevers die zowel strategisch als structureel vormgeving inzetten voor hun bedrijf of instelling en daarbij inzetten op een langdurige relatie met de ontwerpers. Van briefing tot het bieden van ruimte aan creativiteit en het implementeren van de resultaten in de organisatie.
 
Schrijf je uiterlijk 25 juni in via dutchdesignawards.nl/inschrijven

Dutch Design Awards

DDA bekroont jaarlijks de beste Nederlandse ontwerpers en hun meest indrukwekkende en baanbrekende projecten. Verschillende disciplines, kijkrichtingen en oplossingen worden bekeken in het licht van de impact die ze hebben op onze samenleving. Daarmee is DDA een aanjager voor het vak in zijn geheel. Het beste Nederlands ontwerp, op een voetstuk én in perspectief geplaatst.