Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Call for Entries virtuele DDW geopend!

15 June 2020

Sander Wassink, DDW19 ©Max Kneefel
Na uitgebreid overleg met de ontwerp community, belangrijke partners en relevante instanties, is het hoge woord eruit: Dutch Design Week (DDW) 2020 gaat door! Vanwege het coronavirus ligt de nadruk op een uitgebreid virtueel programma. Meld vanaf vandaag jouw project aan voor een virtuele deelname aan DDW20!

Meld je nu aan voor het virtuele programma!

Omdat we willen dat dit virtuele programma meer is dan enkel een digitale vertaling van een fysieke DDW, werken we op dit moment aan sterke online formats waaronder virtuele DDW talks, verschillende livestreams, video’s en meer. Alle goedgekeurde deelnemers kunnen daarnaast als onderdeel van het online programma in een eigen digitale ruimte een virtuele 3D expositie inrichten. We zijn hard aan het werk om dit te realiseren. Binnenkort meer over hoe dit werkt!  

Geen deelnamekosten voor ontwerpstudio's

Vanuit het besef dat het lastige tijden zijn voor de ontwerpsector is deelname aan DDW20 gratis voor ontwerpers en ontwerpstudio’s. Voor andere deelnames hanteren we dit jaar aangepaste tarieven. Bekijk het overzicht om te zien wat voor jou van toepassing is. 

Studio expo’s

De Call for Entries heeft alleen betrekking tot het virtuele DDW programma. Naast het virtuele programma, werken we ook hard aan een compacte ‘live’ DDW in de vorm van vooraf geplande bezoeken aan studio expo’s in Eindhoven. De protocollen voor dit live programma worden op dit moment in samenwerking met de Veiligheidsregio nog uitgewerkt. Binnenkort meer!