Ga naar Updates

Studio Truly Truly nieuwe art director Leolux

Kate en Joel Booy zijn Truly Truly.
Kate en Joel Booy van Studio Truly Truly zijn de nieuwe art directors van Leolux. Het duo zal verantwoordelijk zijn voor het overkoepelende verhaal van het Nederlandse meubelmerk. Van de fotografie in de catalogus tot de kleuren voor de collectie.

Studio Truly Truly ontstond toen Joel afstudeerde aan Design Academy Eindhoven. Zowel Kate als hij werkten in Brisbane, Australië als grafisch ontwerpers voor ze met hun dochtertje naar Nederland verhuisden. Leolux en Studio Truly Truly, beide een familiebedrijf, zijn blij met hun nieuwe samenwerking. “De vader van de huidige CEO positioneerde Leolux in de jaren negentig als een vooruitstrevend merk. De wens om te innoveren zit dus diep verankerd in het bedrijf.” vertelt Joel. Die wens deelt Truly Truly. “Leolux is een merk met lef. Het heeft een lange historie van originele en gedurfde ontwerpen met sprankelende kleuren en expressieve vormen. Op deze traditie willen wij voortbouwen.” Kate voegt daar wel aan toe dat tegenwoordig niet elke meubel uitgesproken hoeft te zijn. “Er is nu meer ruimte voor nuance en detail.”

Studio Truly Truly heeft zich de laatste vijf jaar laten gelden in de ontwerpwereld met ingetogen meubels die opvallen door heldere kleuren en scherpe contouren. “Wat Truly Truly gemeen heeft met Leolux is een streven naar originaliteit. Al is onze stijl wat gereserveerder. Maar dat is juist goed, want zo halen wij elkaar uit onze comfortzones en creëren we een identiteit die verrassend is maar waarin Leolux herkenbaar blijft”, aldus Kate.