Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Re-Value: volg de reis van de 'Drivers' van 2020

20 July 2020

Voor de 8e editie van Driving Dutch Design, een samenwerking tussen ABN AMRO, BNO en DDF, nemen 21 designstudio’s je mee in hun zoektocht naar het vinden, creëren en toevoegen van waarde in COVID-19 tijden. Volg de lichting van 2020 in hun reis naar een nog onbekende eindbestemming: geen fysieke plaats, maar een nieuw perspectief op het thema ‘waarde’.

Re-Value

In Driving Dutch Design slaan dit jaar 21 ontwerpers de handen ineen in een zoektocht naar de betekenis van het thema ‘waarde’. Ze onderzoeken, evalueren en (her)ontdekken de waarde en waarden van ontwerp, en van het leven in het algemeen. "Als creatieve ondernemers deinsden en deinzen we niet terug voor een flinke portie tegenspoed, we zoeken voedingsbodem voor vernieuwing, mogelijkheden en kansen. Vanuit onze nieuwsgierige en probleemoplossende blik op de wereld omarmen we onzekerheid. Want in een onverwachte reis voorzien wij ook onverwachte waarde in de eindbestemming", aldus de drivers. 
 
Het tijdelijke collectief nodigt je graag uit om met hen mee op reis te gaan. De eindbestemming zal geen fysieke plaats zijn, maar een nieuw perspectief op ‘waarde’ wat ze zullen presenteren in een gezamenlijke expo tijdens Dutch Design Week (DDW).

Reis mee naar DDW

De komende maanden delen de drivers hun zoektocht, onderzoek en vragen. Welke waarden drijven ons en welke moraal beweegt ons? Hoe kan verandering en onzekerheid van toegevoegde waarde zijn? En welke waarde kunnen wij als ontwerpers creëren en bijdragen? Allemaal vragen waar ze de komende periode antwoord op hopen te vinden. De reis begint nu!
 
Volg de drivers via hun website, op Instagram en tijdens DDW.